Top 3 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un serviciu de gazduire de la Gazduire.ro

Piata serviciilor web este deosebit de generoasa astazi, astfel ca alegerea unui serviciu de gazduire nu mai mai este la fel de simpla cum era odinioara.

Gazduirea web este o componenta esentiala a unui site web. Fara de care acesta nu ar putea fi accesat de catre niciun utilizator. In conditiile actuale, am putea spune ca alegerea unui serviciu web reprezinta una dintre cele mai mari provocari ale unui webmaster. In general un astfel de serviciu este in general dispus sub forma unui pachet.

Acest lucru inseamna ca va trebui sa luam in calcul toate aspectele legate de acest serviciu. Pentru a ne asigura ca facem cea mai buna alegere.

Faptul ca serviciul de gazduire web influenteaza in mod direct functionalitatea unui site nu ar trebui sa mai reprezinte un secret pentru nimeni. Avand in vedere ca pe piata avem posibilitatea de a opta pentru un serviciu de gazduire web de la numeroase companii de prestigiu, am alcatuit o lista cu cele mai importante 3 aspecte pe care trebuie sa le luam in calcul in momentul in care vrem sa facem cea mai potrivita alegere pentru viitoare afacere.

Aspecte importante: Trafic si Uptime

1. Studiaza si analizeaza cu atentie care sunt necesitatile afacerii tale. O afacere aflata la inceput de drum nu necesita un pachet de gazduire foarte complex, motiv pentru care alegerea unui pachet de baza reprezinta in aceste conditii cea mai buna optiune pe care o avem.

Pe parcurs, odata ce afacerea evolueaza, veti putea analiza cu atentie traficul organic de pe site si daca veti avea nevoie de un nou pachet de gazduire. In situatia in care constatati ca traficul inclus in pachet este insuficient, este important de retinut faptul ca aveti posibilitatea de a opta pentru un pachet mai mare in orice moment.

2. Mare atentie la Uptime-ul minim garantat. Uptime-ul reprezinta un indice care ne spune cu exactitate timpul cat un server a fost functional. Recomandarea este aceea de a nu opta niciodata pentru un serviciu de gazduire care nu beneficiaza de un uptime minim de 99,9%. Acest lucru inseamna doar cateva minute in care un server este nefunctional, cel mai probabil pentru o scurta mentenanta. Un uptime mai mic inseamna un timp mai indelungat in care site-ul dumneavoastra nu va functiona.

3. Verifica intotdeauna operativitatea serviciilor de suport. Atunci cand vorbim despre servicii de gazduire, serviciile de suport joaca un rol crucial. Fiindca ca defectiunile pot aparea in orice moment. Si pot avea urmari destul de neplacute pentru un webmaster.

Gazduire Web Srl este la ora actuala una dintre cele mai importante companii care ofera servicii de gazduire web si inregistrare domenii din Romania prin intermediul site-ului www.gazduire.ro. Compania s-a facut remarcata de-a lungul timpului prin calitate la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.