Top 5 vacanțe exotice europene în doi

Top 5 vacanțe exotice europene în doi

Multe dintre locurile europene sunt caracterizate de romantismul din lumea veche, dar acum călătorii pot beneficia de servicii de lux și de un confort sporit. Fie că alegi să petreci o săptămână romantică la Paris, o săptămână de relaxare pe una dintre insulele grecești sau o călătorie plină de cultură alegând să stai într-un din vechile castele scoțiene, gama de Oferte vacante exotice europene este extrem de variată. Tot ceea ce îți rămâne este să cauți oferte de bilete avion și să te echipezi corespunzător pentru o aventură exotică în doi pe meleagurile europene.

Vacanță la castel în Scoția

Invită-ți aleasa într-o călătorie în Scoția și plimbați-vă prin castelele vechi de secole în care veți descoperi cultura și istoria acestor frumoase locuri. Ai posibilitatea de a alege o unitate de cazare în sistem self-catering, puteți vizita locuri mai mult sau mai puțin deosebite și aveți o mulțime de opțiuni pentru a petrece timpul în așezările rurale caracteristice în care veți descoperi o Scoție adevărată.

O săptămână la Paris

Unul dintre cele mai cunoscute orașe romantice ale lumii nu are cum să fie altfel decât destinația supremă atunci când vine vorba de o vacanță în doi. Alege să beți o cafea pe una dintre terasele din centrul Parisului, plimbați-vă de-a lungul Senei braț la braț, sărutați-vă sub Turnul Eiffel și lăsați dragostea să vă bucure în orice clipă petrecută în orașul dragostei.

Jerez de la Frontera, Spania

Acest loc este unul potrivit pentru a găsi toată pasiunea andaluzilor, fără a plăti prețul Sevillei. Cluburile de flamenco sunt la ele acasă și au intrare gratuită, așa că bucurați-vă de puțin dans pentru a vă condimenta aventura în doi, apoi explorați împrejurimile și descoperiți istoria acestui loc fascinant.

Lesbos, Grecia

Grecia este una dintre cele mai exotice destinații europene. În Lesbos veți găsi liniștea de care aveți nevoie pentru a vă bucura unul de prezența celuilalt în timp ce admirați munții sălbatici, izvoarele termale, bărcile de pescuit și flamingo roz sau culoarea de safir a mării Egee.

Coasta Algarve, Portugalia

Pentru o aventură în doi poți alege să stai alături de persoana iubită într-o vilă albă sau într-un hotel luxos de pe malul superbei coaste Algarve. Aveți șansa de a lua o masă pe cinste, de a vă plimba pe străzile pietruite sau pe plaje și a te bucura din balcon de minunata priveliște a apusului.

Lasă un comentariu