Ce semnifica tratamentul cu ultrasunete si care sunt avantajele utilizarii acestuia?

Tratamentul cu ultrasunete consta intr-o metoda non-invaziva de reducere a stratului adipos, astfel incat efectul obtinut prin tintirea specifica a anumitor zone ale corpului fiind unul fundamental in orice plan de remodelare corporala.

tratament ultrasunete

Grasimea este indepartata prin aceasta metoda, iar aspectul dorit al unui corp de invidiat este obtinut fara a se apela la mijloace chirurgicale.

Care sunt efectele utilizarii tratamentului cu ultrasunete?

Acest tip de tratament este recomandat pentru utilizare persoanelor care isi doresc intinderea si cresterea fermitatii cutanate, alaturi de remodelarea corporala. Stratul adipos in exces este redus, zonele de grasime localizata care nu dispar prin clasicele metode, precum dieta sau exercitiul fizic, sunt atacate, iar celulita este redusa. De asemenea, fiind o procedura non-invaziva, perioada de recuperare post-operatorie nu este necesara.

Inainte de a incepe un tratament cu ultrasunete, este important sa stiti ca Fysiogand asigura o consultatie initiala gratuita ce va fi efectuata de catre specialistul in kinetoterapie si remodelare corporala, in urma careia, echipa impreuna cu dvs. veti alege schema de tratament cea mai potrivita nevoilor si posibilitatilor dvs.

Tratamentul cu ultrasunete – numarul de sesiuni necesare

Tratamentul cu ultrasunete este conceput in functie de fiecare persoana in parte, astfel ca numarul de sesiuni variaza individual. In functie de zonele ce se doresc a fi tratate, rezultatele pot aparea chiar si dupa 6 sedinte. Cu toate acestea, pastrand cate 1 saptamana distanta intre sesiuni, rezultatele optime vor fi obtinute dupa 8-12 serii de tratament. Este recomandat ca pentru pastrarea efectelor pe o perioada lunga de timp sa urmati o dieta sanatoasa si sa faceti miscare regulat. In functie de numarul de zone tratate, durata unei sesiuni de tratament variaza de la 30 la 90 de minute.

Tratamentul de remodelare corporala cu ultrasunete poate fi aplicat pe diferite zone ale corpului, dar abdomenul superior si inferior, coapsele, spatele, genunchii, fesele si mainile reprezinta cele mai frecvente zone pe care pacientii si le doresc modificate.

De retinut!

Cu toate ca terapia cu ultrasunete este non-invaziva si sigura pentru toate tipurile de piele, cu toate acestea, nu este recomandata persoanelor care au suferit afectiuni medicale severe sau celor care au montat un pacemaker cu care s-ar putea produce interferente.

Este dureros tratamentul cu ultrasunete?

Fiind un tratament non-invaziv, in general dupa aplicarea tratamentului, persoanele tratate resimt o incalzire a pielii, dar pe care majoritatea au considerat-o nedureroasa sau insotita de un disconfort minim.

Beneficiaza chiar acum de sesiunea de evaluare gratuita la FYSIOGAND pentru a incepe tratamentul de ultrasunete personalizat cat mai curand!

Lasă un comentariu