Twitter: apare butonul Editare (dar va trebui să plătiți pentru a-l obține)

Twitter spune că lucrează la o funcție care va permite utilizatorilor să editeze tweet-uri. Va fi disponibil insa doar pentru utilizatorii Twitter Blue.

Twitter a confirmat printr-un tweet că urmează un buton de editare. Nu tuturor. Doar abonați Twitter Blue ca test.

De ce ne pasă? Indiferent dacă folosești Twitter personal, profesional sau ambele, probabil că ai postat ceva pe Twitter, doar pentru a realiza câteva secunde sau minute mai târziu că a apărut o eroare. Poate a fost o greșeală de tipar. Poate ai uitat un link. Oricare ar fi fost, însemna că trebuia să ștergi tweet-ul și să o iei de la capăt – uneori pierzând implicarea (răspunsuri, favorite, retweeturi). Este deranjant. Deci, aceasta va fi o veste bună pentru marketeri și branduri, dacă această caracteristică devine în sfârșit disponibilă pentru toți utilizatorii.

Twitter + Elon Musk = butonul de editare? De Ziua Păcălelilor, Twitter a postat pe Twitter „lucrăm la un buton de editare”. A fost o glumă? La acea vreme a fost văzută în mare măsură ca Twitter care își găsește baza de utilizatori cu privire la cea mai solicitată funcție de ani de zile pe care Twitter a refuzat să o ofere utilizatorilor săi: un buton de editare.

Aparent, nu a fost o glumă.

twitter buton editare

La un sondaj publicat de Elon Musk la data publicării, 73% din cei 4 milioane de alegători au spus Da . (Ei bine, din punct de vedere tehnic, au votat da , pentru că opțiunile pe care le-a dat Musk erau ambele greșeli de ortografie.

buton editare twitter

In fapt nu este mare inginerie. Un buton de editare nu este ca și cum ai încerca să duci o rachetă pe Marte. Cu toate acestea, Twitter a părut pana acum incapabil sau nu foarte interesat.

Care este preocuparea Twitter? Potrivit acestui subiect al lui Jay Sullivan, șeful de produse de consum la Twitter, un buton de editare ar putea „altera înregistrarea conversației publice”. Se pare că Twitter se angajează să fie protectorul integrității conversațiilor publice. Greșeli de scriere și tot. Dar dacă acesta este cazul, de ce este permis un buton de ștergere?

Facebook și-a dat seama cum să facă acest lucru în urmă cu ani buni. Tot ce trebuie să faceți este să indicați utilizatorilor că tweet-ul a fost editat de când a fost publicat și să le permiteți utilizatorilor să vadă acele editări într-un jurnal de modificări.

Ramane de vazut daca butonul va aparea definitiv pentru toti utilizatorii.

Lasă un comentariu