Ulei CBD – Mituri despre canabidiol

Ulei CBD

De-a lungul timpului au apărut numeroase mituri cu privire la produsele pa bază de CBD. Motivul? Probabil cea mai pregnantă problemă este lipsa informațiilor din surse sigure. De asemenea, subiectul a rămas încă o variantă tabu, tocmai datorită prejudecăților care s-au format în jurul său.

Totuși, lucrurile nu stau deloc așa. Substanța nu cauzează organismului. Ba din contră, oferă numeroase beneficii asupra funcțiilor vitale. Tocmai de aceea, e recomandat să te informezi cu atenție asupra felului în care acționează produsele pe bază de CBD.

Top 3 mituri despre canabidiol la care ar trebui să renunți

De câte ori nu te-ai lăsat condus/ă de prejudecăți atunci când ai făcut evaluări cu privire la diverse situații, persoane sau produse? E un lucru perfect uman. Totuși, o asemenea alegere nu va face altceva decât să-ți creeze și mai multe probleme pe termen lung.

În ceea ce privește canabidiolul, iată 3 mituri la care ar trebui să renunți cu orice preț:

CBD-ul este o substanță halucinogenă, toxică și ilegală

  1. Adevărul este că produsele pe bază de canabidiol nu integrează THC și nici nu dăunează sistemelor care ajută la buna funcționare a organismului. Nu produce efecte psihoactive și nici nu creează dependență. Îl poți transporta cu ușurință oriunde ai merge, chiar și în străinătate.
  2. Are un gust neplăcut
  3. Nici pe departe. Canabidiolul poate fi administrat cu ușurință pe cale orală sau poate fi integrat fără probleme în mâncare sau băuturi. Doza de început este de 1000 mg, mai apoi poți trece la 3000 mg, pentru a spori efectele și a te bucura de rezultate îmbunătățite.
  4. Conține ingrediente foarte dăunătoare sănătății
  5. Nimic mai fals. Toate produsele din gama
  6. sunt testate în prealabil. Sunt verificate cu atenție trei elemente importante: concentrația de CBD, puritatea și pesticidele. Niciun produs nu conține BHO, propan, hexan sau hidrocarburi.

În ciuda miturilor perpetuate de-a lungul timpului, canabidiolul nu este deloc o substanță nocivă. Ba din contră, s-a demonstrat că prezintă funcții revitalizante și poate armoniza activitatea organismului. În plus, nu conține THC sau alte substanțe nocive. Testările respectă întocmai standardele de siguranță aflate în vigoare.

Optează pentru variante 100% naturale și bucură-te de avantaje numeroase oferite de Byolitic.ro!

Lasă un comentariu