Un model de televizor premium – Samsung 48JU6400

Samsung 48JU6400 este un model de televizor foarte performant dar si destul de costisitor. Se incadreaza in categoria televizoarelor mai pretentioase, pentru cei care isi doresc unul dintre cele mai performante televizoare.

Despre produsul acesta se pot spune multe, vom incepe prin a va zice ca, Samsung 48JU6400 ofera un grad foarte mare de claritate imaginilor prin rezolutia 4K, dar si prin posibilitatea de a oferi imagini 3D. Astfel, cu un singur produs tehnologic, va puteti transforma sufrageria sau living-ul intr-o adevarata sala de cinema.

Acest Smart TV ofera imagini pe o diagonala mare a ecranului – 121 cm, prin rezolutie Ultra HD/ 4K. Aspectul imaginii este de 16:9, iar rezolutia de 3840 x 2160

Caracteristici superioare specifice Samsung

Imaginile incredibile sunt datorate caracteristicelor superioare: Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 900, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support, dupa cum era de asteptat, la pretul acestui televizor – si avansul tehnologic al functiilor este pe masura, acestea fiind de ultima tehnologie.

Cand vine vorba de partea audio, nici aici nu vom fi dezamagiti. Acest televizor ne va face sa ne simtim ca suntem in mijlocul actiunii cu ajutorul unor caracteristici superioare. Cum ar fi: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect si BT Headset Support.

Samsung 48JU6400 are de asemenea multiple porturi USB si HDMI. Este o platforma multimedia deosebita si perfecta pentru a viziona orice fisier media prin stick sau memorie externa.

Puteti accesa internetul prin WI-FI, fara a fi nevoie de alte dispozitive. Cu ajutorul internetului pe acest televizor, veti putea sa folositi diferite aplicatii pentru a va putea bucura in totalitate de acest produs.

Acest televizor este complet, cu o majoritate a parerilor fiind foarte pozitive si apreciative pentru acest produs.

Lasă un comentariu