Unul dintre cele mai bogate orașe din lume – de ce merită vizitat Dubai?

 

de ce merită vizitat Dubai

O călătorie în Emiratele Arabe Unite este o călătorie în țara minunilor, fără a exagera. În afară de faptul că există facilități cu adevărat unice în felul lor, este vară tot timpul anului și visele pot deveni cu ușurință realitate.

În Dubai există zgârie-nori care se înalță spre cer, palate elegante în stil arab, piețe arabe tradiționale, moschei, arhitectură interesantă, totul aici este infiltrat de cultura orientală. Interacțiunea armonioasă dintre tehnologie și tradiție este uimitoare. Merită să veniți în Dubai cel puțin o dată doar pentru a-l vedea! 

6 motive pentru a vizita Dubai:

Ajungeți ușor cu avionul

Pentru a găsi bilete de avion Dubai este recomandabil să folosiți instrumentele de planificare online, precum motoarele de căutare de zboruri. Puteți găsi cu ușurință zboruri către Dubai – pe eSky. Aceasta este o agenție de turism care vă oferă  un motor de căutare rapid și flexibil, care vă ajută să alegeți cel mai potrivit preț pentru bilet și nu numai. Pe eSky veți profita de:

  • eSky este un motor de căutare rapid și flexibil 
  • permite rezervare într-un singur loc chiar dacă zborurile implică companii aeriene diferite 
  • disponibilitatea unor opțiuni de călătorie alternative şi mai atractive 
  • ofera clienților calendar intuitiv care permite alegerea celor mai accesibile opțiuni de zbor 
  • descoperiți ușor hoteluri, apartamente, hosteluri, pensiuni, cabane, hanuri, vile potirvite necesităților
  • selecția ofertelor pe categorii (locuri exotice, city break, etc.) 
  • acces instantaneu la toate informațiile despre călătoria rezervată. 
  • acces convenabil la detaliile asigurării și la unităţile medicale pe telefon (disponibil în Contul dumneavoastră) protecție împotriva pierderii banilor dacă anulezi călătoria 
  • acces la cele mai noi oferte speciale în fiecare zi.

Există mii de motive pentru care ar trebui să alegeți bilete de avion cu destinația Dubai și să profitați din plin de o vacanță de neuitat.

de ce merită vizitat Dubai

Dubai este o locație excelentă cu climă tropicală caldă

În Dubai este cald tot timpul anului, dar cel mai confortabil – de la sfârșitul toamnei până la începutul primăverii: în această perioadă temperatura este de aproximativ 30 de grade. Aici puteți înota tot timpul anului: temperatura minimă a apei nu scade sub 15˚C (ianuarie-februarie), iar media este de 23-24˚C. În orice caz, venind aici din toamna ploioasă și iarna înzăpezită de la noi, veți găsi îmbrățișarea caldă a unei țări însorite.

Servicii impecabile și siguranța turiștilor

Serviciile hoteliere din Dubai sunt printre cele mai bune din lume. Iar concentrația de hoteluri LUX din întreaga țară este atât de densă, încât aproape că nu se asociază niciodată Emiratele cu altceva decât cu o vacanță premium. Celebrul Sail Hotel (Burj Al Arab) din Dubai, căruia i se atribuie 7*, sau Emirates Palace 5* din Abu Dhabi pot fi considerate simboluri nu numai ale țării, ci și ale serviciilor turistice. Acest nivel de servicii este puțin probabil să fie găsit în altă parte în lume.

Ei bine, siguranța în Emiratele Arabe Unite nu este pusă la îndoială, fiind foarte atent monitorizată.

Cumpărături peste orice așteptări 

Mulți turiști nu vin în Dubai pentru vacanța pe plajă sau pentru divertisment, ci pentru cumpărături. 

Există o abundență de magazine de marcă, mall-uri, centre comerciale uriașe și, adesea, reduceri la fel de mari. De exemplu, Dubai are o vânzare uriașă care începe pe 2 ianuarie în fiecare an și durează o lună, oferindu-vă șansa de a cumpăra produse de marcă de înaltă calitate la un preț accesibil.

Există piețe de mirodenii și faimosul Bazar al Aurului (unde se vând cele mai bune bijuterii din aur), uriașul Dubai Mall și numeroase tarabe cu obiecte unice. 

Aici puteți găsi produse originale de marcă la un preț aproape de cost, inclusiv: parfumuri, bijuterii, încălțăminte, tehnologii, dulciuri orientale etc.

Dubai va fi o experiență de cumpărături care vă depășește așteptările.

de ce merită vizitat Dubai
Aerial Shot of Dubai Marina Walk showing the charming architectures in UAE

Atracții unice care nu pot fi găsite nicăieri altundeva în lume

Emiratele Arabe oferă ceva ce nu poate fi găsit nicăieri altundeva în lume: de exemplu, unul dintre cele mai faimoase repere – cel mai înalt zgârie-nori din lume, Burj Khalifa (cu o înălțime de peste 800 m); cea mai mare stațiune de schi în interior din lume, Ski Dubai, unde se poate schia, face sanie și snowboard pe tot parcursul anului; Insulele Palm (în formă de palmier), care pot fi văzute chiar și din spațiul cosmic și care reprezintă o destinație turistică în Golful Persic. 

Parcurile acvatice Aquaventure și Wild Wadi, Motiongate (un fel de Dubai Disneyland bazat pe best-seller-urile de la Hollywood), Ferrari World de pe insula Yas, Abu Dhabi, sunt un vis pentru toți copiii (și nu numai). Moscheea Jumeirah merită o mențiune specială – o clădire modernă în tradiție medievală. Fortul Al Fahidi este considerat una dintre cele mai vechi clădiri din Dubai, construită în secolul al XVIII-lea.

O mare varietate de activități și divertisment pentru adulți și copii

Există o mare varietate de activități pentru toate gusturile: tururi de vizitare a obiectivelor turistice, safari în deșert, plimbări cu balonul cu aer cald, palate, moschei și numeroase muzee. Și altele mai exotice, cum ar fi safari cu jeep-uri în deșert, sandboarding și înot cu rechini. 

Există, de asemenea, activități aristocratice – yachting, golf, curse de cămile, plimbări nocturne cu elicopterul, modele exclusive Ferrari în Abu Dhabi și multe altele.

Și, bineînțeles, toate acestea se adaugă la o vacanță minunată pe plajă.

În Emiratele Arabe Unite există mult lux și bogăție. Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de lux, a unor obiecte exotice orientale și a unei varietăți de activități de agrement, ar trebui să mergeți neapărat în Emirate!

Lasă un comentariu