Problemele de upgrade cu versiunea de actualizare 1903 pentru Windows 10

Windows 10 trebuia sa fie sistemul de operare ales pentru a aduce in sfarsit liniste si echilibru in univers. Din pacate, la fel ca în Star Wars, Anakin Skywalker al sistemelor de operare lupta in mod constant cu scopul si identitatea sa. De aceea pare sa alunece tot mai departe spre Partea Intunecata.

In regula, poate ca este un pic extrem, dar se pare ca luna dupa luna, actualizarile Windows-ului strica calculatoarele sau le fac sa nu functioneze optim. De obicei, Microsoft face o treaba buna de a transmite aceste actualizari slabe cu o pierdere de date mica sau deloc. Uneori insa, devine frustrant atunci cand aplicatiile noi, cum ar fi Xbox Games Pass pentru PC, se bazează pe aceste actualizari Windows ca sa functioneze.

Erori si corectii pentru actualizarea 1903 a Windows-ului 10

La fel ca in cazul majoritatii actualizarilor Windows din trecut pentru Windows 8, Windows 7 si Windows Vista, problemele de drivere par sa afecteze aceasta actualizare. Ca regula generala, iti recomand sa elimini intotdeauna orice dispozitive USB externe (memorii flash, hard disk-uri externe, imprimante etc.) inainte de a incerca actualizarea din 1903

.Actualizare Windows 10 Versiunea 1903

Exista cazul in care ai unul din sistemele de operare precedente Windows-ului 10 si doresti un upgrade sau o instalare de Windows 10 noua. Acest lucru se poate realiza apeland la serviciile profesionale ale Pro Reparatii.

Iata care sunt cele mai comune probleme pe care le intampini din cauza actualizarii la versiunea 1903:

  • Este posibil ca Windows Sandbox sa inceapa cu codul de eroare „0x80070002”;
  • Pierderea functionalitatii in aplicatia Dynabook Smartphone Link;
  • Luminozitatea display-ului poate sa nu raspunda la ajustari.

Eroare la incercarea de actualizare cu dispozitivul USB extern sau cardul de memorie atasat

Rezolvarea problemei: Aceasta problema a fost solutionata partial, dar pentru a asigura o experienta de actualizare fara dificultati, o protectie suplimentara este bine venita. Pe termen scurt, iti recomand sa apelezi la urmatoarea solutie pentru a actualiza Windows-ul 10, versiunea 1903. Elimina toate suporturile de stocare externe, cum ar fi dispozitivele USB si cardurile SD, de pe calculatorul tau si reporneste instalarea actualizarii Windows-ului 10, versiunea 1903. Actualizarea ar trebui apoi sa se desfasoare normal.

Profilurile de culoare si setarile luminii de noapte nu se aplica in unele cazuri

Rezolvarea problemei: Daca descoperi ca lumina de noapte a incetat sa functioneze, incearca sa stingi si sa pornesti lumina de noapte sau sa repornesti calculatorul. Pentru alte probleme de setare a culorilor, reporneste calculatorul pentru a remedia problema.

Imposibil de descoperit sau de conectat la dispozitivele Bluetooth

Rezolvarea problemei: Consulta producatorul dispozitivului (OEM) pentru a afla daca este disponibil un driver actualizat si instaleaza-l.

Intel Audio afiseaza o notificare intcdaud.sys

Rezolvarea problemei: La notificarea „What needs your attention”, da clic pe butonul Back pentru a ramane pe versiunea ta actuala de Windows 10. (Nu da clic pe Confirm, deoarece aceasta va continua cu actualizarea si poti intampina probleme de compatibilitate.) Dispozitivele afectate vor fi automat restaurate la configuratia de lucru anterioara.

In situatia in care nu te descurci cu instalarea actualizarii de Windows 10 versiunea 1903 poti apela cu incredere la serviciile software ale Proreparatii.com.

Windows 10, versiunea 1903 este disponibila pentru orice utilizator care selecteaza manual „Check for updates” prin Windows Update. Daca nu vi se ofera actualizarea, verificati daca exista probleme cunoscute care va pot afecta dispozitivul.

Puteti gasi cele mai recente notificari ale actualizarii Windows-ului 10 versiunea 1903 pe site-ul Microsoft la sectiunea informatii ale acestei actualizari.

Pentru a fi la curent cu modalitati de a-ti depana software sau hardware calculatorul tau poti urmari tutorialele mele in domeniul reparatiilor de calculatoare.

Forum & Pareri

Adresa ta de email nu va fi publicată.