Utilizati electrostimulare cand sunteti o persoana sedentara sau ranita

Sa ne confruntam cu un singur lucru destul de important in tratamentul prin electrostimulare: Nu aveti de ce sa stati pe canapea cu o gramada de electrozi atasati pe dumneavoastra daca nu exista un motiv foarte intemeiat pentru care va aflati pe acea canapea.

electrostimulare

Unul dintre motivele cele mai bune ar fi o vatamare care v-a lasat in imposibilitatea de a va deplasa pe o distanta mai mare. Sau poate chiar un film cu adevărat bun sau joc sportiv televizat. In cele mai multe situatii, cand incepeti sa folositi procedurile de electrostimulare la pret redus acasa sau oriunde altundeva este mai bine sa va miscati pur si simplu. Sa mergeti si la sala de gimnastica/fitness sau in aer liber sa exersati.

Electrostimulare la pret redus pentru sedentari

Daca intr-adevar ati fost retrogradat intr-o pozitie sedentara, puteti utiliza tratamentul prin electrostimulare la pret accesibil pentru a va mentine muschii activi. De eltfel, conform unui studiu recent s-a demonstrat ca procedura despre care vorbim este benefica si pentru arderea grasimii.

In plus, va puteti antrena muschii in timpul orelor de lucru sau cand vizionati un film. Ori in cazul in care doriti sa va recuperati dupa un accident.

Acum aveti posibilitatea sa utilizati sedintele de electrostimulare si in timpul plimbarilor cu masina sau in timo ce calatoriti cu avionul. Puteti chiar sa va lucrati muschii de pe abdomen in timp ce stati la biroul dumneavoastra la serviciu daca postul pe care-l ocupati nu necesita lucrul in picioare.

Ce trebuie sa mai stiti despre sedintele de electrostimulare?

Dacă obiectivul dumneavoastra este pierderea definitiva a grasimilor sau castigurile de performanta, atunci trebuie sa stiti ca frecventa necesara de stimulare electrica pentru a obtine rezultate poate fi un lucru putin inconfortabil. Dupa ce veti utiliza pentru prima data tratamentul prin electrostimulare, veti ramane, literalmente, socati.

Daca nu stiti ce cum se foloseste aparatura, nu va faceti griji, veti gasi instructiuni de utilizare. Dar, pentru inceput. puteti plasa electrozii in mod necorespunzator pentru a putea stimula muschii intr-un mod mai alert. Astfel, are loc un proces de tragerea a articulatiilor muschilor in directii opuse.

Acest lucru inseamna ca puteti obtine, de asemenea, arsuri ale pielii sau pur si simplu sa nu puteti obtine deloc rezultatele dorite. Pentru acest lucru, asigurati-va ca cititi cu atentie manualul si instrucțiunile de utilizare pentru orice dispozitiv in electrostimulare pe care il utilizati acasa.

In caz contrat, cea mai buna solutie este sa mergeti la un centru medical specializat in remodelarea eficienta si sigura a corpului. Medicii vor stii mereu in ce cantitati si care este timpul necesar alocarii tratamentului prin electrostimulare pentru a obtine eficient si sigur rezultatele la care ati visat intotdeauna.

Lasă un comentariu