Vacanță All Inclusive în Bulgaria, la Sunny Beach

Vacanță All Inclusive în Bulgaria, la Sunny Beach

Cea mai mare stațiune de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, Sunny Beach, așteaptă anual mii de turiști cu servicii de înaltă calitate, condiții excelente de cazare și o grijă împământenită față de mediul înconjurător.

Oferta de cazare este una variată, turiștii având la dispoziție peste 300 de hoteluri, vile, bungalorui, precum și două camping-uri. Așadar cu siguranță poate satisface orice dorințe, pretenții și gusturi.

Această destinație pentru turism litoral este una foarte ușor accesibilă, situată între Burgas și Varna, astfel că poți ajunge foarte confortabil cu avionul în unul din aeroporturile celor două orașe, dar și într-un timp rezonabil cu mașina proprie sau autocarul.

Plajă perfectă și distracție garantată

Plaja de circa 9 km, cu nisip auriu, fin și foarte bine întreținută este perfectă, ceea ce o face și destul de aglomerată. Pentru modul în care este întreținută, pentru amenajare, siguranță și confort a primit de multe ori distincția ”Blue Flag”.

Fiind localizată într-un golf, apa este numai bună pentru înot, windsurfing, para-sailing, schi nautic, așa că puteți trăi senzații tari pe apă în deplină siguranță. Datorită mulțimii de restaurante, baruri, cafenele, terase și cluburi care funcționează în stațiune atmosfera este mereu veselă, antrenantă și cu o viață de noapte activă.

Fiind relativ departe de orașe, de căile rutiere aglomerate, liniștea stațiunii nu este perturbată decât de buna dispoziție a turiștilor și de petreceri care țin până în zori.

O mulțime de hoteluri au piscine, plaje amenajate, unde se organizează fel de fel de evenimente, concursuri și activități. Un lucru este clar, plictiseala nu are loc într-o vacanta in Sunny Beach deoarece, pe lângă mulțimea de activități nautice, se pot practica o mulțime de sporturi terestre precum: tenis, tenis de masă, volei, bowling, mini-golf, plimbări pe jos sau pe biciclete. Cei care vor însă să se odihnească și să se relaxeze pot încerca tratamentele Fish SPA.

Sejur Bulgaria all inclusive 2021 în Sunny Beach

Sunny Beach și-a câștigat un renume, datorită modernizării și investițiilor substanțiale, construindu-se multe locații la standarde internaționale după perioada comunistă. Așadar ofertele de cazare încep de la 2 până la 5 stele.

Turiștii pot alege pachete low cost, dar și oferte ultra all inclusive într-unul dintre hotelurile de 5 stele. Stațiunea are paturi pentru oricine, fie o cameră decentă, fie o vacanță în lux, cu toate facilitățile dintr-o zonă de top.

Dat fiind faptul că turismul s-a dezvoltat mult în ultimii ani, acest fapt se vede și în ceea ce se pune în farfurii. Mâncarea este și ea pentru toate gusturile și posibilitățile. Pe toată lungimea plajei sunt restaurante, localuri, terase și fast food-uri așa că există preparate din belșug, atât din bucătăria internațională, cât și din cea tradițională.

Nu rata experiențe de neuitat în parcurile acvatice!

Indiferent de vârstă merită să trăiești senzații tari în vacanță și parcurile acvatice din Sunny Beach îți pot oferi clipe și amintiri de neuitat. Action Aqua Park și Kuban Aqua Park sunt asaltate de către doritorii de mișcare, aventură și adrenalină, în timp ce Pirates of the Caribbean Aqua Park este un parc exclusiv pentru copiii.

Sunny Beach, cea mai modernă și mai mare stațiune a vecinilor bulgari, este în topul destinațiilor de vacanță a est europenilor, răspunde multor pretenții, are un raport corect preț-calitate care garantează un concediu reușit.

Lasă un comentariu