Vanzari apartamente 2 camere in oferta profesionistilor de la Regatta

In oferta Regatta Imobiliare gasiti garsoniere, apartamente cu 2 camere sau mai multe, precum si case. Profesionalismul celor de la Regatta este dovada a peste 20 de ani de experienta in domeniu. Compania de imobiliare Regatta este cea mai mare companie de profil din Bucuresti, totodata cu cea mai vasta experienta, fondata in 1993.

Au in structura mai multe departamente:

  • rezidential
  • inchirieri
  • comercial
  • industrial
  • birouri
  • si terenuri amplasate in zone esclusiviste ale Bucurestiului

Vanzari in crestere la apartamente 2 camere din oferta Regatta Imobiliare

Sectiunea vanzari apartamente 2 camere in oferta Regatta Imobiliare a simtit  o crestere semnificativa in 2016 fata de anii precedenti. Oferta de vanzari se innoieste frecvent cu proprietati noi. In oferta Regatta Imobiliare, gasiti o multitudine de garsoniere, apartamente 2 camere si mai multe in Bucuresti.

Ele corespund standardelor de calitate impuse atat de reglementarile in domeniu cat si de cele mai exigente gusturi.

Oferta de vanzari apartamente 2 camere, la Regatta Imobiliare, contine optiuni in diferite zone ale Bucurestiului, in principal de lux si exclusiviste, precum:

  • Primaverii
  • Herastrau
  • Arcul de Triumf
  • Piata Charles de Gaulles

Toate proprietatile se bucura de o pozitie foarte buna, suprafata mare, calitate superioara a constructiei, precum si unicitate arhitecturala.

Pretul ceva mai ridicat al unora dintre apartamente este motivat de avantajele pe care le au fata de altele.

Sunt mult mai bine finisate, mobilierul este de cea mai buna calitate iar accesul catre punctele de interes din Bucuresti este foarte facil.

La polul opus din punct de vedere al pretului, la vanzari apartamente 2 camere la Regatta Imobiliare, sunt cele amplasate in zone precum Gara de Nord, Drumul Taberei sau Pipera. printre ofertele de la vanzari apartamente 2 camere accesibile mai este cel din Drumul Taberei de 73 mp suprafata totala din care 64 mp utili,la pretul de 64 000 euro.

Asadar categoria vanzari apartamente 2 camere, in oferta Regatta Imobiliare sunt dipsonibile numeroase optiuni pentru diferite bugete. Fiecare proprietate din oferta celor de la Regatta Imobiliare este minutios analizata pentru a corespunde celor mai inalte standarde si exigente.

2016 a adus cresteri in vanzari la apartamente

Conform bilantului final, 2016 a adus o crestere in vanzari apartamente. Pe acest fond, oferta s-a diversificat si a crescut prin finalizarea a numeroase parcuri rezidentiale. Totodata apetitul pentru apartamente noi a inceput sa creasca si el, odata ce oferta s-a dezvoltat inclusiv in aceasta directie.

Se pare ca romanii inca prefera vechile garsoniere si apartamente de 2 sau 3 camere, considerandu-le mai bine amplasate decat ar fi cele noi, de la perfieria Bucurestiului. Asta cu toate ca din 2017 vor incepe sa apara tot mai multe locuinte noi si in zonele centrale, astfel ca oferta se va dezvolta si pe acest segment mult asteptat.

Conform statisticilor, in primele noua luni din 2016, s-au incheiat la nivel national peste 700.000 tranzacţii imobiliare, ceea ce inseamna o crestere de nu mai putin de 8,6% procente comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Aceste statistici includ toate tipurile de proprietati care vandute, ponderea majoritara fiind reprezentata de rezidential, unde intra garsoniere, apartamente 2 sau mai multe camere, case si vile.

Lasă un comentariu