Vrei un nas mai mic? Dr. Antohi te poate ajuta

Nu mai este un secret ca una din cele mai cerute operatii in randul vedetelor este rinoplastia.

Fie ca e vorba de o deviatie de sept, fie ca sunt la mijloc forma sau marimea, operatiile la nas sunt salvatoare in look-ul dorit. Celebritati ca Marilyn Monroe, Megan Fox, Ashton Kutcher, Cameron Diaz si altii au apelat la rinoplastii pentru a capata o infatisare mai placuta.

In Romania, unul din cei mai buni specialisti in rinoplastii este doctorul Nicolae Antohi. Pe site-ul http://www.drantohi-rinoplastie.ro/, sunt prezentate serviciile medicale oferite si mai ales sfaturile si articolele care te ajuta sa treci mai usor peste o operatie la nas.

Rinoplastiile pot fi primare sau secundare. Ambele interventii se fac sub anestezie generala, pentru a evita durerile sau disconfortul.

In cazul primei interventii, se poate corecta deviatia de sept si se poate ajusta forma nasului.

Desi este o procedura comuna si fara riscuri, se poate intampla ca aceasta sa nu aiba rezultatul scontat. Daca operatia la nas nu reuseste din factori medicali sau din neatentia pacientului in perioada de recuperare, se revine cu o rinoplastie secundara.

Perioada recomandata la care se poate efectua o a doua interventie este de 12 luni.

De asemenea, rinoplastia nu este recomandata persoanelor sub 18 ani. Maturitatea cartilajelor este un factor determinant in aspectul final al nasului, de aceea trebuie tinut cont de dezvoltatea fizica a pacientului.

Exista totusi cazuri in care rinoplastia este ceruta la o varsta mai mica.

Aceste situatii apar daca pacientul are malformatii congenitale sau daca a suferit lovituri sau cazaturi accidentale ce au dus la dislocarea nasului.

Pentru cele mai bune rezultate, mai ales in cazul rinoplastiilor secundare, este necesara experienta unui doctor specialist. Dr. Nicolae Antohi efectueaza cu succes, chiar si cele mai dificile interventii, pentru ca pacientul sa fie fericit cu un chip armonios.

In cazul rinocorectiei secundare, interventia presupune o mai multa atentie la detalii, intrucat nasul este deja lezat, iar piramida nazala trebuie reintarita.

Mai multe detalii despre rinoplastia secundara si modul in care este efectuata, gasiti pe site la rubrica http://www.drantohi-rinoplastie.ro/servicii/rinoplastia-secundara-rinocorectia-secundara-3

Indiferent de tipul de operatie la nas, beneficiile rinocorectiei sunt multiple: de la faptul ca nasul poate deveni mai mic, mai drept si mai proportionat, pana la avantaje medicale.

Prin rinoplastie scapi de sinuzita, probleme respiratorii, sforait, lucru care duce la o odihna mai buna si mai ales la imbunatatirea starii de spirit si a performantelor fizice.

Apelati la un specialist in chirurgia plastica si veti avea chipul senin in cel mai scurt timp.

 

Lasă un comentariu