Cum se inchiriaza o masina – Simplu, rapid, eficient

Nu trebuie sa fii magician ca sa prinzi incarcatura unor cuvinte, cum ar fi turism, vacanta, distractie. Intr-un an de munca, oaza asta de odihna planificata corect, poate avea asupra indiferent cui, efecte benefice nebanuite. Da, intre toate cuvintele, expresia „planificata corect” isi are marea ei insemnatate.

Fiindca oricat de bine ar suna un timp de hoinarit aiurea, de cautat tot felul de surprize, nu se potriveste oricui. Marea majoritate a oamenilor nu isi petrec concediile intr-un mod solitar. Familia sau grupul de prieteni apropiati, isi au rostul lor intr-o vacanta de succes.

De ce se inchiriaza o masina

Pe langa acest aspect, al relatiilor umane, turismul inseamna si cazare, vizitarea unor obiective turistice, zone geografice deosebite sau vizitarea unor prieteni vechi sau noi. Toate astea inseamna mobilitate pe distante de sute, poate mii de kilometri.

Locatiile de vacanta nu sunt alese, de obicei, in zone apropiate de locuinta de resedinta. Dimpotriva, parca tot un fel de atractie magica au asupra turistilor locurile situate departe, cat mai departe.

Nevoia de o masina care poate fi folosita de turistul aflat la distanta mare de casa, la un pret acceptabil, spre fericirea tuturor, nu mai este o problema. Doar in capitala, de exemplu, exista un numar de aproximativ 300 de firme de inchirieri auto Bucuresti.

Una dintre firmele cunoscute pentru felul deosebit de a se purta cu clientii, e vorba despre Kamo Auto Bucuresti. Prin intermediul site-ului sau de prezentare, ofera turistilor variante excelente. Pentru toate gusturile si nevoile celor care vor sa inchirieze masini pentru perioada vacantei.

Pe langa inchiriere, firma are legaturi cu agentii de turism, hoteluri si pensiuni. Exista posibilitatea unei reduceri de pret la cazare.

Cum se inchiriaza o masina online

Rezervarea online a unei masini e indicat a se face cu suficient timp inainte de momentul plecarii in vacanta, fiindca numarul turistilor in Bucuresti si in tara este destul de ridicat, chiar raportat la cele 300 de firme existente.

Procedura este foarte simpla. Pe pagina de prezentarea a firmei, dupa consultarea conditiilor care trebuie indeplinite de catre o persoana pentru a putea inchiria o masina, se completeaza un formular online.

Aici se specifica perioada de inchiriere, locurile de ridicare si de predare a masinii si categoria din care face parte masina dorita.

Exista si alte optiuni, cum ar fi :

  • GPS
  • scaun de copil
  • portbagaj suplimentar
  • de plafon

Aceste extraoptiuni se aleg de catre client in functie de:

  • numarul de pasageri
  • distanta care trebuie parcursa
  • drumurile care vor fi strabatute
  • volumul bagajelor si multe altele

Se alege clasa din care acesta face parte, avand in vedere ca la momentul primirii masinii. Clientul poate alege dintre mai multe modele apartinand acelei clase.

Dupa completarea formularului, clientul va fi contactat telefonic. Va primi un e-mail prin care confirma si i se confirma rezervarea.

Pentru ca lucrurile sa mearga si mai usor, in pagina firmei, din sectiunea „clauze contractuale”, clientul poate afla care sunt documentele de care are nevoie la momentul ridicarii masinii. Poate afla si suma exacta pe care trebuie sa o achite.

Daca nu exista, intre momentul rezervarii online si cel al ridicarii masinii, vreo schimbare din partea clientului, suma care trebuie achitata nu se modifica.

Lasă un comentariu