Masaj terapeutic hernie de disc – o metoda optima pentru a elimina aceasta problema

masaj terapeutic pentru hernie disc

Foarte multe persoane se confrunta in mod periodic cu disconfort sau durere in zona coloanei vertebrale, din cauza volumului mare de miscare sau din cauza stilului de viata sedentar. Postura incorecta si stresul zilnic pot de asemenea sa fie probleme generatoare de dureri. Uneori poate aparea hernia de disc, o afectiune extrem de dureroasa, care insa poate fi tratata cu masaj terapeutic pentru hernie de disc.

Cum actioneaza tehnicile de masaj terapeutic hernie de disc la nivelul coloanei?

Coloana vertebrala este una dintre cele mai importante componente din sistemul osos si din aparatul locomotor, ea fiind cea care asigura libertate in momentul miscarii, flexibilitate si echilibru. Coloana vertebrala este un punct important de ancorare pentru toate elementele care alcatuiesc coprul, cum ar fi oasele, muschii si tesuturile.

Coloana vertebrala este facuta din mai multe segmente osoase sau din vertebre si are 5 regiuni importante. Tehnicile de masaj terapeutic hernie de disc vizeaza zona in care apare hernia de disc, mai exact zona lombara.

Coloana sustine si indeplineste o serie importanta de functii vitale astfel incat organismul sa functioneze corespunzator:

  • Functia de sustinere este datorita faptului ca coloana vertebrala sustine postura si trunchiul;
  • Functia de protectie – coloana vertebrala protejeaza maduva spinarii de socurile specifice;
  • Functie de mobilitate – da un grad de flexibilitate specifica corpului si ofera libertate de miscare.

Coloana vertebrala este foarte puternica deoarece este sustinuta de mai bine de 120 de muschi si poate sa suporte o greutate destul de mare. De asemenea, este si o zona foarte vulnerabila si de aceea este necesar sa fie intretinuta corespunzator.

Patru din cinci adulti se confrunta cu dureri de spate minim o data in timpul vietii iar zona in care experimenteaza aceste dureri este cea lombara.

Centru specializat in masaj terapeutic din Bucuresti

Daca esti in cautarea unui centru specializat, unde poti beneficia de un masaj terapeutic executat de specialisti din domeniu, trebuie sa stii ca poti sa gasesti o multime de centre de recuperare medicale, care ofera clientilor cele mai eficiente masaje terapeutice. Printre aceste centre de recuperare medicala este si KinetoLand, un nume nou in recuperarea medicala, dar un centru care vine cu echipamente de ultima generatie si cu un personal instruit, capabil sa ofere servicii profesionale.

Preturile practicate de acest centru de recuperare medicala din Bucuresti sunt destul de accesibile, iar locatia este una la indemana tuturor, in centrul Bucurestiulu, aproape de piata Romana, pe bulevardul Dacia. Mai multe detalii gasesti pe website-ul www.kineto-land.ro.

Forum & Pareri

Adresa ta de email nu va fi publicată.