Cel mai nou produs pentru slăbit. TESTAT de specialiști!

Curele de slăbire nu mai sunt un moft. Din ce în ce mai multe doamne și domnișoare recurg la aceste metode pentru a-și păstra forma fizică și pentru a se bucura de energie și de un mod de viață sănătos. Există o mulțime de ingrediente și de tratamente naturiste care pot ajuta corpul uman pe durata unei cure.

Însă unul din toate este absolut extraordinar, iar beneficiile lui pur și simplu au declanșat o întreagă avalanșă pe piața produselor naturiste.

Este vorba de planta extraordinară din America de Sud, a căror semințe sunt considerate un adevărat remediu în cazul bolilor cardio – vasculare. Chiar si în cazul obezității. Semințele de chia sunt produse naturiste cu beneficii extraordinare pentru corpul uman. Acestea sunt bogate în proteine și pot aduce un aport de carbohidrați și de fibre necesar fiecărei zile, fără a se depune însă sub formă de grăsimi.

Conțin proteine (15 – 20%), grăsimi naturale (aprox. 30%) și o proporție covârșitoare de carbohidrați (aprox . 40%), care pot reprezenta necesarul zilnic de energie pentru corpul tău. Conține, de asemenea, o cantitate mare de antioxidanți și nu conțin gluten. Sunt astfel ideale pentru mesele diabeticilor și ale celor intoleranți la gluten.

Seminte chia proprietati

Proprietati chia

Specialiștii au identificat proprietati cu o concentrație uimitoare de substanțe active în aceste semințe. Acestea conțin acizi grași esențiali și fenolici, care luptă împotriva depunerii grăsimilor prin stabilizarea nivelului de colesterol din sânge. Semințele chia sunt bine-cunoscute și pentru capacitățile miraculoase de întărire a sistemului imunitar.

Sunt consumate la nivel global, studiile demonstrând că au chiar și proprietati anti-cancerigene și consumul lor previne unele forme de cancer, ajutând corpul să lupte împotriva multor alte afecțiuni din acest spectru.

Seminte chia beneficii

beneficii seminte

Sunt recomandate de fiecare nutriționist și pot fi consumate ca simple gustări între mese. Sau pot fi chiar amestecate cu fructe, iaurt și lapte pentru a realiza un mic dejun delicios. Ele pot fi amestecate și cu shake-uri proteice, iar doza de consum recomandată este de maxim 50 de grame pe zi.

Acestea sunt recomandate la nivel internațional de către specialiști în nutriție și produse naturiste, iar beneficiile lor au fost consemnate chiar și de Comisia Europeană, care a decis că ele pot fi incluse chiar și în produsele de panificație.

Lasă un comentariu