Optimizare SEO – Search Engine optimization

Optimizarea SEO inseamna „optimizarea in motoarele de cautare”, precum Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo.

Optimizare inseamna cresterea atat a calitatii, cat si a cantitatii de trafic pe site-ul web, precum si a expunerii site-ului dvs., in rezultatele motoarelor de cautare neplatite (cunoscute si ca „organice”)In ciuda acronimului, se refera la fel de mult la oameni ca la motoarele de cautare. Este vorba despre intelegerea a ceea ce cauta oamenii online, raspunsurile cautate, cuvintele pe care le folosesc si tipul de continut pe care doresc sa il consume. Cunoasterea raspunsurilor la aceste intrebari va va permite sa va conectati la persoanele care cauta online solutiile oferite de dumneavoastra.

Optimizarea SEO

Daca cunoasterea intentiei publicului dvs. este o parte a monedei, livrarea acesteia intr-un mod in care crawlerele Google pot gasi si intelege este cealalta.

Optimizarea SEO Servicii profesionale

Ce alegem, servicii profesionale sau varianta autodidactului? Tinand cont de disponibilitatea de a invata si complexitatea site-urilor dvs. web, ati putea efectua personal optimizare de baza. Sau veti descoperi ca ati prefera ajutorul unor campanii profesionale.

Este important sa stiti ca multe agentii si consultanti furnizeaza servicii de search engine optimization. Acestea pot varia insa mult in calitate. Stiind cum sa alegeti o agentie buna va poate economisi mult timp si bani. Incercarile gresite va pot afecta site-ul mai mult decat va vor ajuta in clasamente.

Optimizarea prin Agentie

Oricine isi doreste sa lucreze cu cea mai buna agentie SEO din Bucuresti sau din Romania.

Intrebarea este, cum putem fi siguri ca alegerea noastra este potrivita?

O agentie de top ar trebui sa cunoasca toate secretele care tin de:

 • Cuvinte cheie;
 • Audit;
 • Search Engine Optimization;
 • Google Search Console;
 • Google Analytics;
 • Optimizarea on page;
 • Optimizarea off page;
 • Link building;
 • Viteza de incarcare;
 • Tool-uri ca Ahrefs, SemRush, Moz sau Screaming Frog;
 • optimizare si Promovare online in social media;
 • Marketing online;
 • optimizat onpage;
 • Blackhat search engine optimization;
 • optimizat Google My Business

White hat foloseste tehnicile recomandate in procesul de optimizare in search engine.

Optimizare corecta inseamna cele mai bune practici si strategiile care respecta recomandarile Google. Obiectivul sau principal este de a oferi mai multa valoare oamenilor, nu doar cuvintelor cheie.

Black hat foloseste tehnici si strategii care incearca sa pacaleasca algoritmul Google sau Bing. Tehnicile black hat pot functiona, insa supun site-urile web la un risc de a fi penalizat sau deindexat (eliminat din rezultatele cautarii).

Site-urile penalizate au dat faliment afacerilor. Este doar un alt motiv pentru a fi foarte atenti atunci cand alegeti un expert sau o agentie.

Top agentii in 2021:

 1. AltDigital
 2. iAgency
 3. Smarters
 4. GUN

Optimizarea SEO pret

Optimizarea SEO pret

Cum aflam care este cel mai mic pret de optimizare pentru 2021?

Cand vine vorba de alegerea unui partener de marketing online si de implementarea strategiilor, probabil ca veti dori sa stiti cat costa.

Efortul de optimizare site depus de o agentie sau de un specialist in search engine optimization difera. Luandu-se in calcul planificarea strategiei pe termen lung, research cuvinte cheie, un audit SEO, optimizarea on page cat si cea off page, pretul minim porneste in Bucuresti de la 300 de euro pe luna.

Acest tarif include imbunatatirea vitezei de incarcare, link building, instalarea si monitorizarea Google Search Console si Google Analytics.

Exista situatii in care tariful poate fi unul fix.

Daca aveti deja un redactor in personal si o echipa de oameni care va creeaza strategiile de marketing, dar aveti nevoie de un specialist care sa se ocupe de latura tehnica a lucrurilor, puteti angaja un contractor la un pret stabilit. Contractele cu pret fix sunt adesea bazate pe proiecte, iar rata pe care o platiti variaza in functie de serviciile de care aveti nevoie.

De cele mai multe ori serviciile se refera la cuvintele cheie pentru care se doreste obtinerea pozitiilor fruntase in Google.

Cum stim ca preturile sunt potrivite si pe masura asteptarilor?

Optimizarea SEO este cea mai buna alegere pentru site-ul dumneavoastra online. Insa nicio agentie nu ar trebui sa ofere garantii de clasare.

Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca industria este extrem de volatila. Ea continua sa se shimbe lunar sau chiar saptamanal, deoarece algoritmii evolueaza constant. In acelasi timp site-urile concurente se schimba la randul lor. Prin urmare, clasamentele nu sunt permanente.

Succesul nu se obtine peste noapte. Desi unele tactici black hat pot „pacali algoritmul” si pot obtine rezultate instantanee, acest lucru nu este intotdeauna valabil. Aceste tehnici va vor afecta, de asemenea, site-ul web pe termen lung.

Din 2011, Google a inceput sa lanseze actualizari de algoritmi. Acestia aplica penalitati pentru promovarea online a site-urilor care nu au respectat recomandarile lor.

Optimizarea SEO a cuvintelor cheie si a rezultatelor cautarii in Google este esentiala strategiei de marketing online.

 

 

Lasă un comentariu